ponedjeljak, 11. rujna 2017.

Gadgeti koje bi svaka šminkoholičarka trebala imati

Gadget ili pametna spravica uređaj je jednostavan oblikom i fukncijama i koristan na određenom području. U gadgete možemo svrstati mobitele, prijenosna računala, igraće konzole i slično, ali i neke druge stvarčice koje ću vam predstaviti u ovom članku jer mislim da će vam dobro doći ako se volite šminkati i slikati, a s obzirom na to da upravo čitate ovaj članak, onda sigurno volite.



Čistač za lice na baterije

Ovaj sam proizvod naručila s enjyours.com stranice jer je vrlo povoljan (samo 6,59 $), a ima pet nastavaka i na baterije je te ima dvije brzine. Najčešće upotrebljavam nastavak poput četke koji je i najgrublji, ali odlično očisti kožu. Sviđa mi se i nastavak s kuglicama za masažu lica i vrata, a ostale nastavke ne upotrebljavam. Možete ga naručiti ovdje, a kod je za popust LPL10. 



Tripod selfie štap

Ova mi je stvar olakšala život! Ako snimam mobitelom, imam tronožni stalak koji se može produžiti do 80 cm i još ima daljinski. Može se sklopiti i lako se prenosi, a može biti i običan selfie štap. Možete ga naručiti ovdje za 5,49 $ i također je kod za popust LPL10.





Selfie ring light 

Riječ je o uređaju koji zakačite za prednju ili stražnju kameru mobitela te ga uključite pritiskom na gumb (ima tri jačine svjetla). Dolazi s USB kablom, tako da ga možete napuniti, a izvrsno je za slikanje u mraku. Možete ga naručiti ovdje  za malo više do tri dolara.


Oduševljena sam ovim uređajima i mislim da biste ih svakako trebali isprobati jer su praktični, a vrlo povoljni! 

Hoćete li naručiti nešto?


4 komentara :

Hvala na komentaru! :)